Tocană de vită cu găluște de ierburi

Tocană de vită cu găluște de ierburi
Tocană de vită cu găluște cu ierburi este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 307 de calorii. Pentru 95 de cenți per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. 51 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână shortening, foi de dafin, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană de legume de iarnă cu carne de vită cu găluște pufoase cu ierburi, tocană de vită la gătit la gătit la burgundă cu găluște cu ierburi și tocană de vită și morcovi A Winter's Walk cu găluște cu crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați patru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de vită, câteva bucăți o dată și agitați pentru a se acoperi. Într-un cuptor olandez, rumeniți carnea în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adaugă apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați legumele, pătrunjelul, cimbru și foaia de dafin. Acoperiți și fierbeți până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați sos pentru rumenire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele3 Ardei Verzi Medii, Tăiați Rondele
6
Pentru găluște, combinați făina, praful de copt, sarea, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
8
Puneți linguri în grămadă pe tocană fierbinte. Acoperiți și fierbeți 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tocană de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Revista