Tocană De Fasole Mexicană

Tocană De Fasole Mexicană
Tocană de fasole Mexican ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 557 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole garbanzo, ceapă, fasole garbanzo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană Mexicană De Vită Și Fasole, Tocană Mexicană, și Tocană Mexicană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați fasolea pinto, fasolea neagră și fasolea garbanzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Fasole PintoFasole Pinto
2
Se pune într-un castron mare și se acoperă cu apă. Înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o oală mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 1 oră sau până când fasolea este fragedă. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă în timpul gătitului pentru a preveni uscarea sau arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă. Se amestecă chimenul. La fasole se adaugă ceapa, usturoiul și roșiile zdrobite. Se fierbe timp de 20 de minute. Se amestecă porumbul și scorțișoara; gătiți încă 15 minute. Condimentează cu sare, piper și cayenne după gust înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Revista