Tocană De Ciuperci De Vită

Tocană De Ciuperci De Vită
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de ciuperci de vită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 208 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, cățel de usturoi, ulei de canolan și până la 3 limite friptură rotundă de vită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană De Vită Cu Ciuperci, Carne de vită și ciuperci, și Carne de vită și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Puneți făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic; adăugați cuburi de vită și agitați pentru a acoperi pe toate părțile. Carne de vită brună în ulei într-o cratiță mare. Se amestecă visiniu sau bulion, apă, ciuperci, ceapă, foi de dafin, usturoi și pătrunjel; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este fragedă. Se îngroașă dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se servește peste orez sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Stew funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Proprietarul Elizabeth Spencer a selectat Cuvee Cabernet Sauvignon Special cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Elizabeth Spencer Proprietar Selectat Special Cuvee Cabernet Sauvignon
Elizabeth Spencer Proprietar Selectat Special Cuvee Cabernet Sauvignon
Cuv Classic este o selecție de Cabernet Sauvignon și un procent mic de alte soiuri roșii Bordeaux, alese pentru a reflecta o abordare clasică Napa pentru vinificarea acestui soi. Cultivat predominant pe fundul văii în microclimatele mai calde, fructul prezintă un echilibru perfect de prune roșii moi, coapte și structură de ciocolată neagră. Acest Cabernet Sauvignon este o reprezentare mai opulentă, mai fructuoasă decât Cabernet-ul nostru original din Valea Napa, dar, în esență, rămâne fidel stilului clasic Elizabeth Spencer: echilibru, eleganță și grație.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista