Tocană Brunswick

Tocană Brunswick
Brunswick Stew ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 83 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți fasole lima pentru copii, fasole lima pentru copii, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 17%. Încercați Tocană Brunswick, Tocană Brunswick, și Tocană Brunswick pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă și pui la fiert într-un cuptor olandez; reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte. Rezervați 3 căni de bulion în cuptorul olandez. (Rezervați bulionul rămas pentru alte utilizări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se toarnă conserve de fasole lima și lichid printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă în cuptorul olandez, rezervând fasolea; adăugați roșii în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Fasole LimaConserve De Fasole Lima
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti, amestecand des, 40 de minute sau pana cand lichidul este redus cu o treime.
5
Piele, os și pui mărunțit. Mash fasole rezervată cu un masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6
Adăugați pui, piure și fasole congelată, cartofi și ceapă la cuptorul olandez. Gatiti la foc mic, amestecand des, 3 ore si 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Se amestecă porumbul și ingredientele rămase; gatiti la foc mic, amestecand des, 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista