Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită gătită lent. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 421 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, carne de tocană de vită, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Încercați Tocanita De Vita Provensal Cu Gatit Lent, Aragaz Lent Tocană Consistentă De Vită, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carne de tocană de vită, cartofi, ceapă și morcov în vasul unui aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Cartofi
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați sos de roșii, apă, vin roșu, cuburi de bouillon de vită, amestec de supă de ceapă, rozmarin, praf de usturoi, sare și piper în amestecul de carne de vită; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De Vită
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Praf De Usturoi
Sos De Roșii
Vin Roșu
Rozmarin
Piper
Apă
Carne De Vită
Sare
3
Bateți amidonul de porumb în apă până se dizolvă; se amestecă ușor în amestecul de vită.