Tilapia la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 601 calorii. Un amestec de sare, piper măcinat, fileuri tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Întreagă La Cuptor, Tilapia La Cuptor, și Tilapia La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți fundul unui vas mediu de copt cu aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline rămas, pasta de roșii, praful de usturoi, oregano, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Praf De Usturoi
Pasta De Tomate
Ulei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aranjați fileurile de tilapia în vasul de copt pregătit, cu pielea în sus. Cu o spatulă, întindeți amestecul de ulei de măsline și pastă de roșii peste tilapia, îngrămădind majoritatea în centrele fileurilor. Aranjați felii de ceapă și ardei verde pe și în jurul fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Ardei Gras
Pasta De Tomate
Ulei De Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, până când peștele se înmoaie ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se ia de pe foc, se acoperă fiecare file cu 1 lingură de unt și se pune cuptorul la fiert. Se fierbe 5 până la 7 minute, până când untul se topește și se rumeneste ușor.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.