Tilapia În Stil Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian în stil thailandez. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 179 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, fileuri tilapia, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tilapia În Stil Thailandez, Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry, și Tilapia Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați laptele de cocos, migdalele, ceapa, ghimbirul, turmericul, iarba de lămâie și 1/4 linguriță de sare. Procesați până la neted.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați fileurile de pește cu sare și piper pe ambele părți, apoi așezați-le cu pielea în sus în tigaie.
Se toarnă sosul piure peste pește. Folosiți o spatulă pentru a acoperi peștele uniform cu sosul.
Se presară cu fulgi de ardei roșu.
Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 15 minute, până când piureul se îngroașă și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.