Tigaie De Pui Cu Mandarină

Tigaia de pui Mandarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 386 calorii, 51G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, segmente de portocale mandarine, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până segmentele mandarin orange ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Bol De Ciocolată-Portocaliu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Tort de mandarină și mămăligă cu sirop de mandarină, Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui, și Tigaie de pui dulce și acru-variație de bază a tigaiei de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți broccoli într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Se scurge, se răcește și se lasă deoparte.
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se caleste puiul in unt pana se rumeneste.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se sotează ciupercile în tigaie timp de 1 minut; scoateți din tigaie și dați deoparte. Se amestecă făina, apa, concentratul de suc de portocale și se condimentează.
Se încălzește până la fierbere, amestecând. Se fierbe, amestecând, timp de 4 minute. Puneți puiul și ciupercile în tigaie; se amestecă segmente portocalii, ceapă verde și broccoli.
Se încălzește și se servește.