Tigaie cu carne și cartofi
Carnea și tigaia de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de vită, ulei vegetal, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tigaie Tortellini a iubitorului de carne, și Tigaie Tortellini a iubitorului de carne.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri (carnea de vită este mai ușor de tăiat dacă este parțial înghețată, aproximativ 1 1/2 ore).
Încălziți uleiul și ardeiul de usturoi într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei, amestecand ocazional, pana se rumeneste.
Se amestecă legumele și sosul; reduceți căldura la mediu. Acoperiți și fierbeți 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.