Tequila BBQ coaste de rezervă
Reteta Tequila BBQ coaste de rezervă este gata în aproximativ 3 ore și 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 1402 calorii, 120g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $10.54 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Un amestec de usturoi granulat, California / New mexico chile, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Coaste De Ispită Dulce: Coaste De Rezervă Glazurate Cu Tamarind, Coastele de rezervă ale tatălui, și Coaste De Rezervă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F.
Începeți prin tăierea coastelor oricărui exces de grăsime sau tendon.
Scoateți membrana subțire din partea din spate a coastelor și aruncați-o. Faceți frecarea combinând chimenul, usturoiul, pudra de ceapă, ardeiul, sarea, piperul și pudra ancho chile împreună într-un bol de amestecare.
Setați câteva foi mari de folie (câte un set pentru fiecare placă).
Așezați 1 raft pe fiecare foaie și împărțiți frecarea uscată între fiecare placă. Frecați amestecul în coastele de pe ambele părți, apoi pliați folia pentru a forma o pungă sigilată în jurul fiecărui suport. În această etapă, asigurați-vă că rafturile sunt cu fața în jos.
Așezați fiecare pungă pe o tavă de prăjire și coaceți în cuptor timp de 2 ore. După 2 ore, deschideți folia și coaja înapoi, astfel încât coastele să fie expuse. Întoarceți cu grijă carnea, astfel încât partea de carne să fie deasupra, apoi gătiți încă 1 1/2 ore cu folia deschisă. Când ați terminat, coastele vor fi fragede, iar carnea se va micșora din oase. Finalizați sub broiler pentru a adăuga mai multă culoare, 1 până la 2 minute.
Serviți coastele cu sos de grătar tequila.
Începeți prin plasarea chile uscate într-un castron cu 1/4 cană de apă fierbinte pentru a rehidrata. Într-o cratiță medie, adăugați pasta de roșii, zahărul brun deschis, tequila, sucul de lămâie, usturoiul și melasa. Se amestecă bine și se aduce la foc mic.
Se adaugă chile și apă înmuiată, se condimentează cu sare și piper și se fierbe până când aromele se contopesc, 2 până la 3 minute. Procesați cu un blender până se omogenizează și serviți cu coastele ca sos de scufundare.