Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale

Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale
Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale ar putea fi doar דל פחמימות, rețetă pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 165 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de kale pentru bebeluși, brânză comte, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Spaghetti Squash cu Pesto de Kale, Dovlecei de ghindă prăjiți cu Pesto de Kale, și Wellingtons de sfeclă roșie și dovlecei cu pesto de kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați dovleceii și usturoiul cu uleiul de cocos pe o foaie de copt cu margini și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Prăjiți, aruncând la jumătatea drumului, până când dovlecelul este fraged și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De CocosUlei De Cocos
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți pesto: curățați usturoiul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Se presară cu un vârf de sare și se pasează cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă; transferați într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Chefs CuțitChefs Cuțit
4
Adăugați nucile pecan și pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
5
Adăugați varza și 1/4 linguriță sare și pulsați până se toacă. Cu motorul pornit, adăugați treptat uleiul de măsline și piureul până se omogenizează. (Pesto-ul poate fi făcut cu o zi înainte; acoperiți și refrigerați până când este gata de asamblare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Aranjați cojile phyllo pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Adăugați aproximativ 1 linguriță pesto la fiecare, apoi adăugați 1 sau 2 bucăți de dovlecei și presărați brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Coaceți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți cald.
10
Fotografie de Jeff Harris / Studio D.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tartletul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Revista