Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale

Tartele de dovlecei cu Pesto de Kale ar putea fi doar דל פחמימות, rețetă pe care o căutați. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 165 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Un amestec de kale pentru bebeluși, brânză comte, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Spaghetti Squash cu Pesto de Kale, Dovlecei de ghindă prăjiți cu Pesto de Kale, și Wellingtons de sfeclă roșie și dovlecei cu pesto de kale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați dovleceii și usturoiul cu uleiul de cocos pe o foaie de copt cu margini și presărați cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Prăjiți, aruncând la jumătatea drumului, până când dovlecelul este fraged și maro auriu, aproximativ 15 minute.
Faceți pesto: curățați usturoiul prăjit.
Se presară cu un vârf de sare și se pasează cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă; transferați într-un robot de bucătărie.
Adăugați nucile pecan și pulsați până la măcinat fin.
Adăugați varza și 1/4 linguriță sare și pulsați până se toacă. Cu motorul pornit, adăugați treptat uleiul de măsline și piureul până se omogenizează. (Pesto-ul poate fi făcut cu o zi înainte; acoperiți și refrigerați până când este gata de asamblare.)
Aranjați cojile phyllo pe o foaie de copt.
Adăugați aproximativ 1 linguriță pesto la fiecare, apoi adăugați 1 sau 2 bucăți de dovlecei și presărați brânză.
Coaceți până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.
Fotografie de Jeff Harris / Studio D.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tartletul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.