Tarta Rustica De Ceapa Vidalia Cu Cimbru

Tarta Rustica De Ceapa Vidalia Cu Cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tarta rustică de ceapă Vidaliană cu cimbru. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 475 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă vidaliană, brânză gruyincrucrore, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Tartă de ceapă vidaliană cu slănină, miere locală și cimbru proaspăt, Tarta Rustica De Ceapa, și Tarta Rustica Cu Smochine, Ceapa Si Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Desfaceți piecrust pe o suprafață ușor făinată. Pat sau rola într-un cerc de 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
4
Așezați piecrust pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Periați cu albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
6
Presărați 1/2 cană de brânză în centrul crustei. Puneți amestecul de ceapă peste brânză, lăsând o margine de 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CeapăCeapă
7
Presărați 1/4 cană de brânză rămasă peste ceapă. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste ceapă, plisând în timp ce mergeți și lăsând o deschidere lată de 4 inci în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
8
Perie crusta cu albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți la 425 pe raftul cuptorului de Jos 17 până la 19 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista