Tarta de ciocolată fără gătit

Tarta de ciocolată fără gătit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 480 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de extract de vanillan, ciocolată bar, sirop de aur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1196 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gatiti cartea: Tarta de melasă, Gatiti cartea: Banana Tart Tatin, și Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon.
Instrucțiuni
Zdrobiți biscuiții punându-i într-o pungă mare, puternică, din plastic și bătând cu un sucitor. Topiți untul cu siropul sau mierea în cuptorul cu microunde, apoi amestecați biscuiții. Apăsați pe bază și în sus pe părțile laterale ale unei cutii dreptunghiulare de 12 x 36 cm (sau tablă rotundă de 23-25 cm) și răciți în timp ce faceți umplutura.
Rupeți cele două batoane de ciocolată și puneți-le într-un castron mare. Se topește în cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute pe mediu, amestecând la jumătate. Se amestecă extractul de vanilie, apoi se cerne zahărul glazurat. Bateți smântâna până își păstrează forma, apoi pliați în ciocolata topită.
Se toarnă în cositorul pregătit și se netezește blatul. Se răcește cel puțin 2 ore sau până la 2 zile.
Chiar înainte de servire, scoateți tarta din tablă și glisați-o pe o farfurie plată (slăbiți mai întâi marginile cu vârful unui cuțit mic ascuțit). Veți găsi mai ușor să îndepărtați tarta dacă o lăsați la temperatura camerei timp de 30 de minute. Puneți câteva tsps de crme frache de-a lungul centrului tartei (sau în jurul marginilor dacă tarta este circulară) și acoperiți fiecare cu o zmeură, apoi praf ușor cu zahăr glazură.
Tăiați felii subțiri și serviți cu zmeură suplimentară pe lateral.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "