Tarta Cu Struguri

Tarta Cu Struguri
Tarta de struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Struguri Proaspeți, Tarta Cu Gem De Struguri Concord, și Tarta Cu Gem De Struguri Concord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă gălbenușurile și 1/2 de zahăr, apoi se amestecă în făină și o sare de vârf. Amestecați laptele și zahărul rămas într-o cratiță grea și aduceți doar la fierbere la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Bateți 1/2 din lapte fierbinte în gălbenușuri pentru a tempera și bateți gălbenușurile în laptele rămas în tigaie. Aduceți crema la fierbere la foc moderat și fierbeți, amestecând constant, până când este foarte groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și untul până se încorporează. Răciți crema de patiserie fierbinte într-un castron, suprafața acoperită cu o rundă unsă cu unt de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F în timp ce crema de patiserie se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Deschideți foaia de foietaj pe o suprafață ușor făinată și întindeți - o într-un dreptunghi de 14 x 12 inci. Sfert de patiserie pentru a forma 4 dreptunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
RolaRola
3
Periați ușor 1/3 inch de margini cu apă și pliați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Îndepărtați excesul de făină și apăsați marginile cu spatele unei furculițe pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Ungeți ușor marginile cu apă și presărați cu zahăr. Înțepați interiorul cojilor peste tot cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ZahărZahăr
ApăApă
6
Coaceți pe o foaie mare de copt în mijlocul cuptorului până când crusta este maro aurie, 10 până la 15 minute și transferați într-un raft. Aplatizați ușor aluatul foietaj în interiorul marginii pentru a se dezumfla și a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Înjumătățiți și semănați strugurii, dacă este necesar. Topiți jeleul, amestecând și aruncați cu struguri într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți crema de patiserie în coji cu o spatulă și acoperiți cu struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
StruguriStruguri
Coji De PasteCoji De Paste
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
* Crema de patiserie poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.* Cojile de patiserie pot fi coapte cu 4 ore înainte, apoi răcite și păstrate, acoperite, la temperatura camerei. Dacă nu faceți înainte, veți dori să coaceți produse de patiserie în timp ce crema se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista