Tarta Cu Struguri
Tarta de struguri ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 186 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Struguri Proaspeți, Tarta Cu Gem De Struguri Concord, și Tarta Cu Gem De Struguri Concord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă gălbenușurile și 1/2 de zahăr, apoi se amestecă în făină și o sare de vârf. Amestecați laptele și zahărul rămas într-o cratiță grea și aduceți doar la fierbere la foc moderat.
Bateți 1/2 din lapte fierbinte în gălbenușuri pentru a tempera și bateți gălbenușurile în laptele rămas în tigaie. Aduceți crema la fierbere la foc moderat și fierbeți, amestecând constant, până când este foarte groasă.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și untul până se încorporează. Răciți crema de patiserie fierbinte într-un castron, suprafața acoperită cu o rundă unsă cu unt de hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 425 F în timp ce crema de patiserie se răcește.
Deschideți foaia de foietaj pe o suprafață ușor făinată și întindeți - o într-un dreptunghi de 14 x 12 inci. Sfert de patiserie pentru a forma 4 dreptunghiuri.
Periați ușor 1/3 inch de margini cu apă și pliați marginile.
Îndepărtați excesul de făină și apăsați marginile cu spatele unei furculițe pentru a sigila.
Ungeți ușor marginile cu apă și presărați cu zahăr. Înțepați interiorul cojilor peste tot cu furculița.
Coaceți pe o foaie mare de copt în mijlocul cuptorului până când crusta este maro aurie, 10 până la 15 minute și transferați într-un raft. Aplatizați ușor aluatul foietaj în interiorul marginii pentru a se dezumfla și a se răci complet.
Înjumătățiți și semănați strugurii, dacă este necesar. Topiți jeleul, amestecând și aruncați cu struguri într-un castron.
Întindeți crema de patiserie în coji cu o spatulă și acoperiți cu struguri.
* Crema de patiserie poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.* Cojile de patiserie pot fi coapte cu 4 ore înainte, apoi răcite și păstrate, acoperite, la temperatura camerei. Dacă nu faceți înainte, veți dori să coaceți produse de patiserie în timp ce crema se răcește.