O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frișcă grea, făină, galbenele și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tarta cu praz și Chanterelle, Tarte aux Girolles - " Tarta cu chanterelle, și Tarta Cu Praz.
Instrucțiuni
1
Faceți crustă: într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și piperul. Frecați untul în făină până când cea mai mare parte pare a fi făină de porumb, dar rămân câteva bucăți mai mari, de mărimea mazării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți în 3 linguri. apă rece ca gheața în timp ce amestecați rapid cu o furculiță. Sau, pulsați făina, sarea, piperul și untul într-un robot de bucătărie până când se formează un amestec grosier, cu textură de făină de porumb, apoi stropiți în apă cu gheață până când aluatul se reunește. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de folie de plastic și folosiți folie pentru a apăsa aluatul într-un 1 in.- disc gros. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Făinați ușor o suprafață de lucru. Desfaceți aluatul; cu un sucitor rulați-l ușor, transformând aluatul 90 între fiecare Sul, într-un 12-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Așezați aluatul întins într-un 9 1/2-in. tigaie tartă. Tăiați marginile la același nivel cu marginile tigaiei. Acoperiți aluatul cu o bucată mare de folie de aluminiu și cântăriți cu greutăți de plăcintă, fasole uscată sau orez nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți crusta 20 de minute. Ridicați folia și greutățile de pe crustă și coaceți până când începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați
7
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Între timp, faceți umplutura: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați prazul și sarea și gătiți, amestecând, până când prazul este moale, aproximativ 3 minute. Întoarceți focul la mare și adăugați ciuperci. Gatiti, amestecand continuu, pana cand ciupercile si-au dat lichidul, 5 pana la 10 minute. Se amestecă cimbru, smântână și piper, apoi se stinge focul și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)
10
Întindeți jumătate din brânza rasă peste crusta de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
11
Se întinde deasupra amestecul de praz-ciuperci și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
12
Coaceți până când brânza este topită și aurie, aproximativ 25 de minute.