Tarta cu melasă mai ușoară
Tarta de melasă mai ușoară necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 100 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie gata preparate, melasă, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rețeta Mea De Tartă Cu Melasă, Tarta cu melasă Gingery, și Melasă tartă inimile.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Rulați patiseria subțire pe o suprafață ușor făinată. Căptușiți o formă rotundă de 23 cm x 2,5 cm adâncime, ușurând patiseria în tablă și flautele cu atenție, astfel încât să nu o întindeți.
Rulați un sucitor peste partea superioară a cositorului pentru a tăia orice exces de patiserie. Înțepați ușor baza de patiserie cu o furculiță. Se răcește timp de 10 minute în timp ce cuptorul se încălzește.
Puneți forma de flan pe o foaie de copt. Tapetați patiseria cu folie și fasole de copt și coaceți timp de 12 minute până când patiseria este setată.
Scoateți folia și fasolea din cutia de patiserie și coaceți încă 5 minute până când patiseria este foarte aurie.
Scoateți și coborâți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
În timp ce patiseria se coace, faceți umplutura. Bateți oul într-un castron mediu, apoi amestecați frache crme, sirop auriu, melasă, măr și pesmet. Radeți fin coaja de la lămâie și amestecați în amestecul de umplutură cu 1 lingură de suc de lămâie. Se lasă să stea 10-15 minute, astfel încât pesmetul să poată absorbi ușor celelalte ingrediente.
Turnați umplutura în cutia de patiserie și coaceți timp de 30 de minute sau până când umplutura este setată ușor.
Scoateți tarta și lăsați-o să se răcească puțin pentru a se întări.
Scoateți din tablă și serviți cald sau rece.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.