Tarta cu ciocolata cu lapte cu crusta de covrig
Tarta cu ciocolată cu lapte cu crustă de covrig ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 639 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ciocolată cu lapte, covrigi grosolani și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de ciocolata cu lapte malt in crusta de covrig, Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Lapte Cu O Crustă De Covrig, și Tartă Cu Crustă De Covrig De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu 3/4 cană de covrigi și zahărul cofetarilor la viteză mică până când este cremos. Bateți făina și oul.
Adăugați restul de 1/2 cană de covrigi, asigurându-vă că lăsați intacte câteva bucăți de covrig. Aplatizați aluatul între 2 foi de folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți aluatul între foile de folie de plastic până la o rundă de 12 inci. Desprindeți foaia superioară și răsturnați aluatul peste o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil. Apăsați aluatul în colțuri și patch-uri orice lacrimi. Tăiați aluatul care depășește și dați la frigider coaja timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Tapetați coaja cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Coaceți aproximativ 30 de minute, până aproape gata.
Scoateți pergamentul și greutățile și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult, până când coaja de tartă este fermă; acoperiți marginea cu folie dacă se întunecă prea mult.
Lăsați coaja să se răcească complet.
Periați ciocolata topită peste partea de jos și în sus și dați-o la frigider timp de 10 minute, până când este setată.
Într-o cratiță medie, aduceți crema la foc mic. De pe foc, adăugați ciocolata cu lapte și lăsați să stea 5 minute.
Bateți până se omogenizează.
Transferați umplutura într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Se toarnă umplutura în coajă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore.
Se presară ușor cu sare de mare și covrigi zdrobiți.
Se taie în pene, se acoperă cu crme frache; servi.