Tarta cu ciocolata cu lapte cu crusta de covrig

Tarta cu ciocolata cu lapte cu crusta de covrig
Tarta cu ciocolată cu lapte cu crustă de covrig ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 639 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ciocolată cu lapte, covrigi grosolani și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tarta de ciocolata cu lapte malt in crusta de covrig, Plăcintă Cu Cremă De Ciocolată Cu Lapte Cu O Crustă De Covrig, și Tartă Cu Crustă De Covrig De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu 3/4 cană de covrigi și zahărul cofetarilor la viteză mică până când este cremos. Bateți făina și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați restul de 1/2 cană de covrigi, asigurându-vă că lăsați intacte câteva bucăți de covrig. Aplatizați aluatul între 2 foi de folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți aluatul între foile de folie de plastic până la o rundă de 12 inci. Desprindeți foaia superioară și răsturnați aluatul peste o tigaie de tartă canelată de 10 inci, cu fundul detașabil. Apăsați aluatul în colțuri și patch-uri orice lacrimi. Tăiați aluatul care depășește și dați la frigider coaja timp de 30 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
Tapetați coaja cu hârtie pergament și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6
Coaceți aproximativ 30 de minute, până aproape gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți pergamentul și greutățile și coaceți timp de 10 până la 15 minute mai mult, până când coaja de tartă este fermă; acoperiți marginea cu folie dacă se întunecă prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Lăsați coaja să se răcească complet.
9
Periați ciocolata topită peste partea de jos și în sus și dați-o la frigider timp de 10 minute, până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
10
Într-o cratiță medie, aduceți crema la foc mic. De pe foc, adăugați ciocolata cu lapte și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Transferați umplutura într-un castron și lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă umplutura în coajă și se dă la frigider până se fixează, cel puțin 4 ore.
14
Se presară ușor cu sare de mare și covrigi zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
15
Se taie în pene, se acoperă cu crme frache; servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista