Tarta Calea Lactee ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 599 calorii, 5g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de cacao, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tarta Calea Lactee, Tarta Calea Lactee, și Tarta Calea Lactee.
Instrucțiuni
1
Face crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2
Bateți făina și cacao într-un castron mediu. Bateți untul și zahărul pudră într-un alt castron mediu până se omogenizează bine. Bateți în gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de făină în 2 adaosuri, bătând doar până se omogenizează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
4
Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Apăsați fiecare pe partea inferioară și în sus a tăvii de tartlet cu diametrul de 4 1/2 inch cu fundul detașabil. Refrigerați crustele 1 oră sau înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crustele reci până se fixează și arată uscat, aproximativ 12 minute, apăsând cu spatele lingurii dacă se formează bule. Se răcește crustele în tigăi. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Puneți ciocolata cu lapte într-un castron mediu. Aduceți 1 1/2 cești de cremă pentru a fierbe în cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Se toarnă smântână fierbinte peste ciocolată; se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se topește și se omogenizează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până la rece, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bateti
3
Combinați restul de 1/2 cană smântână și unt într-o cratiță mică și amestecați la foc mediu până se topește untul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Combinați zahărul și 3 linguri de apă într-o cratiță mică și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când culoarea este chihlimbar adânc, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute. Adăugați imediat amestecul fierbinte de smântână-unt (amestecul va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Se ia de pe foc și se amestecă până se dizolvă bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel Biți
6
Transferați caramelul într-un castron mic și răciți până când este ușor ferm (semi-moale), amestecând des, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Puneți caramelul în centrul crustelor coapte (aproximativ 2 linguri generoase pentru fiecare crustă). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Folosind mixerul electric, bateți amestecul de ciocolată cu lapte răcit până se formează vârfuri; lingura deasupra caramelului în cruste, împărțind în mod egal (aproximativ 1/2 cană pentru fiecare crustă) și răspândind uniform. Se răcește cel puțin 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
9
Scoateți tartulele din tigăi. Cerneti usor pudra de cacao peste tartele si serviti.