Tartă prăjită cu cartofi dulci și ceapă

Tartă prăjită cu cartofi dulci și ceapă
Această rețetă face 8 porții cu 611 calorii, 19g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânza gruyincrucrore, garnitură: crenguțe de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Tarta cu ceapa caramelizata si cartofi dulci, Tarta Cu Cartofi Dulci, Ceapa Rosie Si Fontina, și Tartă cu cartofi dulci și ceapă cu susul în jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați împreună primele 4 ingrediente într - un castron mare; aranjați amestecul într-un singur strat într-o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 20 de minute sau doar până când cartofii sunt fragede, amestecând după 10 minute. Se răcește complet în tigaie pe o grătar (aproximativ 30 de minute). Se amestecă slănina și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Desfaceți piesele; stivuiți pe o suprafață ușor unsă.
5
Roll stivuite piecrusts într-un cerc de 12 inch. Se potrivesc piecrust într-o tigaie de 10 inch adânc-vas tartă cu fund detașabil; apăsați în margini canelate. Tăiați excesul de coajă de-a lungul marginilor. Tapetați piecrust cu folie de aluminiu sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Formă TartăFormă Tartă
6
Așezați tigaia pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Coaceți la 425 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați greutățile și folia; coaceți încă 5 minute. Se răcește complet pe foaia de copt pe o grătar (aproximativ 15 minute). Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Puneți jumătate din amestecul de cartofi dulci și jumătate din brânză în coajă de tartă; repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
BrânzăBrânză
10
Bateți împreună jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Coaceți la 350 pe cel mai mic suport pentru cuptor 35 până la 40 de minute sau până când este setat. Tarta rece pe foaia de copt pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista