Tartă Port parfumată cu citrice

Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Tarta de port parfumată cu citrice ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 521 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de portocale, lămâie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartă Port parfumată cu citrice, File de porc parfumat cu rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, și Frisca Parfumata Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, înclinați și agitați 2/3 cană de zahăr adesea până când se lichefiază și se transformă în chihlimbar, 3 până la 5 minute. O dată, se toarnă într-o tigaie de plăcintă de 10 inci (capacitate de cel puțin 6 căni). Înclinați rapid tigaia pentru a răspândi siropul peste fund; nu trebuie să acopere complet.
Clătiți portocala și lămâia; cu un cojitor de legume, îndepărtați părțile colorate de coajă de portocală și lămâie în fâșii subțiri. În tigaie nespălată, amestecați coaja și restul de 1 cană de zahăr, apăsând coaja cu o lingură de lemn pentru a elibera uleiuri.
Adăugați lapte și smântână în amestecul de citrice-zahăr. Setați la foc mediu-mare și amestecați ocazional până la aburire (nu fierbeți). Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea 10 până la 15 minute.
Între timp, într-un bol, bateți gălbenușurile de ou și portul pentru a se amesteca.
Turnați amestecul de lapte fierbinte printr-o strecurătoare fină într-o măsură de sticlă de 1 litru; aruncați coaja. Amestecati treptat amestecul de lapte în amestec gălbenuș de ou până la amestec.
Setați tigaia cu plăcintă căptușită cu caramel într-o tigaie de copt puțin mai mare de aproximativ 2 inci adâncime.
Se toarnă amestecul de cremă peste caramel. Transferați cu atenție ambele Tigăi într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350.
Turnați aproximativ 1 inch apă clocotită în tigaia exterioară.
Coaceți până când centrul de cremă abia jiggles atunci când pie pan este ușor agitat, 40 la 45 de minute. Ridicați crema din apă fierbinte și răciți până la rece, aproximativ 1 1/2 ore; acoperiți și răciți cel puțin 12 ore sau până la 2 zile.
Rulați un cuțit între flan și marginea pan. Inversați un platou mare cu ramă peste flan; ținând tigaia și platoul strâns împreună, inversați și lăsați flanul și siropul să alunece. Ridicați tava.
Tăiați flanul în pene și folosiți un server pie pentru a transfera pe plăci. Lingura sirop în mod egal peste porțiuni; garnisiti cu căpșuni felii, dacă se dorește.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tridente EntreSuelos Tempranillo cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Tridente EntreSuelos Tempranillo]()
Tridente EntreSuelos Tempranillo
Culoare cireș negru profund, cu arome de piper alb și fructe negre. Luminos și îndrăzneț pe palat, cu un finisaj egal, care are o structură și un condiment bun.