Tartă de caramel cu căpșuni

Tartă de caramel cu căpșuni
Tarta de caramel cu căpșuni Necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 400 de calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână biscuiți crocanți, unt, caramele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarta Cu Caramel De Nuc, Tartă Cu Migdale De Caramel, și Tartă Cu Ciocolată-Caramele.

Instrucțiuni

1
Tapetați o formă de flan de 20 cm cu pergament de copt.
2
Puneți biscuiții într-o pungă puternică pentru alimente și bateți cu un sucitor pentru a le zdrobi fin. Sfat într-un castron și se amestecă în untul topit. Apăsați peste baza cositorului. Se răcește aproximativ 30 de minute până se simte ferm. Feliați sau înjumătățiți căpșunile, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scoateți baza de biscuiți din forma de flan și glisați pe o farfurie plată de servire. Puneți 2 linguri de smântână într-un castron mic cu caramelele, apoi bateți restul până când își păstrează forma în pliuri moi. Îndoiți iaurtul, apoi lingurați peste baza de biscuiți și acoperiți cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Topiți caramelele și smântâna împreună la cuptorul cu microunde pe mediu timp de 30 de secunde-1 min, apoi amestecați până formează un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Stropiți peste umplutura de tartă.
6
Tarta poate fi răcită câteva ore în această etapă. Praf cu zahăr glazură înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista