Tartă De Caise

Tartă De Caise
Tarta de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți conserve de caise, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă De Caise, Tartă De Caise, și Tartă Cu Nuci De Caise.

Instrucțiuni

1
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Amestecați caisele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
5
Derulați piecrust pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Rotiți într-un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Scurgeți amestecul de caise, rezervând lichid. Aruncați caisele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
8
Mound caise în centrul piecrust, lăsând un chenar de 3 inch. Îndoiți bordura piecrust în sus și peste caise, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 centimetri lățime în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
9
Se amestecă împreună ou și 1 lingura. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este Bulbuc și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe un suport de sârmă; se răcește 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Între timp, aduceți lichidul de caise rezervat la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
13
Se lasă să se răcească ușor.
14
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de caise fierbinte peste fructe expuse în centrul tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
15
Serviți imediat cu siropul de caise rămas și, dacă doriți, Topping de cremă dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista