Tartă De Caise
Tarta de caise ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți conserve de caise, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tartă De Caise, Tartă De Caise, și Tartă Cu Nuci De Caise.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia pergament cu spray de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 35
Amestecați caisele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare.
Lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Derulați piecrust pe foaia de copt pregătită.
Rotiți într-un cerc de 12 inci.
Scurgeți amestecul de caise, rezervând lichid. Aruncați caisele în făină.
Mound caise în centrul piecrust, lăsând un chenar de 3 inch. Îndoiți bordura piecrust în sus și peste caise, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 centimetri lățime în centru.
Se amestecă împreună ou și 1 lingura. apă.
Periați piecrust cu amestec de ouă și presărați cu 1 lingură. zahăr.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când umplutura este Bulbuc și crusta este aurie. Transferați cu grijă tarta pe hârtie pergament pe un suport de sârmă; se răcește 20 de minute.
Între timp, aduceți lichidul de caise rezervat la fiert într-o cratiță mică la foc mediu. Se fierbe 1 până la 2 minute sau până se îngroașă ușor.
Se lasă să se răcească ușor.
Periați sau stropiți 1 până la 2 linguri. lichid de caise fierbinte peste fructe expuse în centrul tartă.
Serviți imediat cu siropul de caise rămas și, dacă doriți, Topping de cremă dulce.