Tarta cu Ricotta de piersici necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, pepitas, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tartă Cu Ricotta, Tarta Cu Sparanghel Ricottan, și Tarta Cu Ricotta Cu Spanac.
Instrucțiuni
1
Umpleți o cratiță medie cu apă și aduceți la fierbere. Aruncați piersicile în apă timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți și clătiți sub apă rece. Folosiți un cuțit mic pentru a aluneca de pe piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Tăiați fiecare piersică în 8 pene; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
4
Combinați ricotta și 1/4 cană de zahăr; pus deoparte. Într-un castron mic, combinați scorțișoara, nucșoara și zahărul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Brânză Ricotta
Nucșoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Făinați ușor spatele unei foi mari de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Întindeți aluatul de pizza la 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza
Rola
7
Așezați aluatul pe spatele foii de copt și periați-l cu jumătate de unt. Preîncălziți un grătar cu gaz la mare; reglați temperatura la scăzut după 15 minute. (Dacă gătiți peste cărbune, lăsați cărbunii să ardă până când sunt acoperiți cu cenușă cenușie.) Folosind foaia de copt ca o spatulă mare, întoarceți aluatul direct pe grătar. Gatiti pana cand partea inferioara a aluatului incepe sa se rumeneasca, 4 pana la 6 minute. (Crusta poate bule.) Folosind clești, glisați aluatul înapoi pe foaia de copt, apoi întoarceți partea nefiertă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De Legume
Clește
8
Ungeți partea gătită a aluatului cu untul rămas. Aranjați piersicile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Unt
Aluat
9
Se presară cu pepitas și zahăr condimentat. Acoperiți grătarul și gătiți timp de 8 până la 12 minute sau până când partea inferioară a crustei se rumeneste. Glisați pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Fulgi De Legume
10
Se servește cald cu ricotta îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
11
Metoda zilei ploioase: Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Ungeți jumătate de unt pe o foaie de copt. Pregătiți amestecul de ricotta dulce ca mai sus. Pregătiți aluatul ca mai sus și așezați-l pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
13
Coaceți 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din cuptor și acoperiți cu piersicile, pepitas și zahărul condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Semințe De Dovleac
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Coaceți încă 10 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat