Tartă cu frangipan de cireșe
Cherry frangipane tart este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 743 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ou plus gălbenuș de ou, CR aproxumme fra fra, unt și kirsch. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartă cu frangipan de Prune, cireșe și caise, Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, și Tartă Cu Frangipan Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Pentru a face patiseria, procesați făina (sau făina și grișul, care îi conferă un plus de crocant) și untul, apoi adăugați zahărul, urmat de oul bătut și doar suficientă apă (aproximativ 2 linguri) pentru a forma un aluat. Se modelează într-un disc, se înfășoară în folie alimentară și se lasă să se odihnească la frigider timp de 20 de minute.
Între timp, pentru a face umplutura, așezați zahărul, migdalele măcinate, untul, oul și gălbenușul de ou într-un castron și amestecați pentru a face o pastă cremoasă. Se amestecă kirsch sau Armagnac. Se răcește cel puțin 20 de minute.
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Rulați patiseria pe o suprafață făinoasă și folosiți-o pentru a tapeta o formă de tartă cu fundul liber de 23 cm. Umpleți cu folie ușor unsă și fasole de copt și coaceți timp de 20-25 de minute, îndepărtând folia după 15 minute, până devin aurii.
Întindeți pasta de migdale pe baza patiseriei și coaceți timp de 25 de minute până devine aurie și crocantă. Când tarta iese din cuptor, aranjați cireșele deasupra într-un singur strat.
Încălziți conserva de cireșe cu 1 lingură de apă până se omogenizează, apoi periați cireșele. Lăsați să se răcească înainte de a scoate din staniu.
Tăiați în pene pentru a servi, adăugând o lingură de crme frache dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "