Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos Prăjită
Această rețetă face 15 porții cu 357 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă $1.44 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta cu cremă de nucă de cocos prăjită ar putea fi o minunată vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă cu cremă de nucă de cocos cu Ganache de ciocolată, Pâine prăjită cu banane de nucă de cocos cu glazură de nucă de cocos prăjită cu vanilie, și Clătite de nucă de cocos prăjite cu sos de nucă de cocos prăjită.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți făina cu sarea. Folosind un tăietor de patiserie sau două cuțite, tăiați untul până când seamănă cu o masă grosieră.
Se presară cu apă cu gheață și se amestecă ușor pentru a forma un aluat. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de aproximativ 1 oră, până se răcește bine.
Într-o cratiță medie, bateți gălbenușurile cu făina și semințele de vanilie până se omogenizează. Treceți treptat în lapte. Gatiti la foc moderat, batand constant, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Răsturnați crema într-un castron mediu. Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei și lăsați să se răcească.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați-l într-o rundă de 15 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Transferați aluatul într-o tigaie de tartă canelată de 12 inci, cu fundul detașabil, apăsându-l ușor în partea de jos și în sus.
Tăiați orice aluat în exces. Congelați coaja de tartă timp de aproximativ 20 de minute, până când este fermă.
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați coaja de tartă cu folie și umpleți-o cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coaceți coaja de tartă timp de aproximativ 20 de minute, până devine aurie.
Scoateți folia și fasolea și coaceți timp de aproximativ 20 de minute mai mult, până când coaja este maro aurie și crocantă.
Transferați coaja de tartă într-un raft și lăsați să se răcească complet.
Întindeți crema în coaja de tartă într-un strat uniform. Într-o tigaie mare, aruncați nuca de cocos mărunțită cu zahărul brun la foc moderat, amestecând, până când nuca de cocos devine translucidă, aproximativ 1 minut.
Întindeți nuca de cocos mărunțită peste cremă într-un strat uniform.
Coaceți tarta aproximativ 45 de minute, până când nuca de cocos se rumeneste bogat.
Transferați tarta într-un raft și lăsați să se răcească la cald sau la temperatura camerei.
Tăiați tarta în pene și transferați-o în farfurii. Lingurați salata de Kiwi, banane și fructe de pasiune alături.
Se servește cu linguri de înghețată de vanilie presărate cu piper alb.