Taramasalata: Un Salvator Sezonier
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Taramasalata: un salvator sezonier ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 115 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou pășunat, uleiul de măsline extravirgin nerafinat, pâinea cu aluat de cereale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salvator pe un băț, Taramasalata cu cartofi, și Taramasalata cu pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți apa din pâine și puneți-o în vasul unui robot de bucătărie cu tarama. Procesați până la combinare.
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și boia afumată opțională și procesați pentru a amesteca.Puneți gălbenușul și pulsați pentru a se amesteca. Foarte încet, stropiți în uleiul de măsline și procesați până când amestecul este bătut, de culoare deschisă și cremos.
Adăugați suc de lămâie suplimentar la taste.At în acest moment, dacă amestecul este prea gros, adăugați puțină apă, puțin câte puțin până când se obține consistența dorită.
Scoateți amestecul într-un castron și amestecați șalota tocată.Păstrează o săptămână acoperită la frigider.