Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde

Gratar Tandoori-iaurt marinat umăr De Miel cu ceapa la gratar si fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, fasole, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar, Iaurt la gratar - picior marinat de miel, și Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan.
Instrucțiuni
Prăjiți coriandrul și chimenul într-o tigaie sotată la foc mediu până când condimentele devin parfumate și încep să fumeze, 2 minute. Puneți condimentele deoparte pentru a se răci și apoi amestecați-le într-o mașină de tocat condimente.
Combinați iaurtul, varul, chimenul, coriandrul, ardeiul, ghimbirul, scorțișoara, turmericul, cayenne, zahărul, sarea și piperul într-un bol mediu.
Împingeți mielul de mai multe ori cu o furculiță și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu usturoiul și ceapa și turnați amestecul de iaurt. Mutați mielul în pungă pentru a acoperi complet și puneți-l la frigider pentru a marina timp de 4 până la 6 ore.
Scoateți mielul și ceapa din marinată și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 20 de minute. Aruncați marinada.
Încălziți grătarul la înălțime, căutați toate părțile Mielului și reglați grătarul la căldură indirectă, aproximativ 350 de grade F. Grătați mielul timp de aproximativ 45 de minute pe fiecare parte pentru mediu. Când mielul este gătit, scoateți-l într-un platou pentru a se odihni timp de 15 minute înainte de tăiere.
Adăugați ceapa și jumătățile de var la grătar și gătiți până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți ceapa și limesul de pe grătar și dați deoparte.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare, adăugați fasolea verde și gătiți timp de 2 minute.
Scoateți din oală într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Încălziți o tigaie mare la foc mic și adăugați ghee și fasolea verde și lăsați să gătească. Strângeți sucul de 1/2 o var la grătar deasupra, aruncați pentru a acoperi și a transfera pe un platou.
Garnisiți cu semințele de susan.
Feliați mielul și farfuria cu fasolea verde și ceapa.
Garnisiți cu limesul rămas la grătar.