Tamale picante de creveți cu sos Tomatillo prăjit și brânză de capră

Tamale picante de creveți cu sos Tomatillo prăjit și brânză de capră
Tamales creveți picante cu sos Tomatillo prăjită și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți chimen, sare și piper, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tamale De Porc Cu Tomatillo Prăjit-Chile Salsa, Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită, și Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tomatillos, ceapă, usturoi și ardei verzi într-o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie împreună cu orice sucuri care se află în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați chimenul, sarea și cilantro. Pulsați amestecul până când este combinat, dar încă gros. Puteți adăuga un pic de apă sau bulion dacă amestecul este prea gros. Rezervați jumătate din sos pentru a servi cu tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Într-un castron adânc, combinați masa și jumătatea rămasă din sosul tomatillo. Bateți până se încorporează complet și aluatul este verde. Îndoiți brânza de capră înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Setați cojile de porumb pe o tigaie acoperită de un prosop umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați coaja pe o farfurie cu partea netedă în sus și capătul îngust orientat spre dvs.
7
Întindeți un strat subțire și uniform de amestec masa pe suprafața cojii cu o lingură care este înmuiată în apă. Îndoiți capătul îngust până la centru, apoi pliați ambele părți împreună pentru a închide umplutura. Masa lipicioasă va forma un sigiliu. Prindeți vârful larg închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Așezați tamalele într-un abur mare sau strecurătoare cu capătul ciupit. Încărcați vaporul într-o oală mare umplută cu 2 inci de apă. Apa nu trebuie să atingă tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Așezați o cârpă umedă peste Tamale și acoperiți cu capac. Păstrați apa la fierbere scăzută, verificând periodic pentru a vă asigura că apa nu fierbe. Aburiti tamalele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Înveliți creveții cu chimen, pudră de chili, cayenne, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată, gătiți creveții timp de 5 minute până când sunt roz. Pentru a servi, desfaceți tamalele, acoperiți cu creveții picanți și lingurați sosul tomatillo rezervat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista