Tamale picante de creveți cu sos Tomatillo prăjit și brânză de capră
Tamales creveți picante cu sos Tomatillo prăjită și brânză de capră este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 24 de porții. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți chimen, sare și piper, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tamale De Porc Cu Tomatillo Prăjit-Chile Salsa, Quesadilla cu brânză de capră, sparanghel, ciuperci și salsa Tomatillo prăjită, și Tamale de pui cu sos Tomatillo-Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți tomatillos, ceapă, usturoi și ardei verzi într-o tigaie și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Cum Ar Fi Pepitele
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Transferați legumele prăjite într-un robot de bucătărie împreună cu orice sucuri care se află în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați chimenul, sarea și cilantro. Pulsați amestecul până când este combinat, dar încă gros. Puteți adăuga un pic de apă sau bulion dacă amestecul este prea gros. Rezervați jumătate din sos pentru a servi cu tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Într-un castron adânc, combinați masa și jumătatea rămasă din sosul tomatillo. Bateți până se încorporează complet și aluatul este verde. Îndoiți brânza de capră înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Cum Ar Fi Pepitele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Setați cojile de porumb pe o tigaie acoperită de un prosop umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Așezați coaja pe o farfurie cu partea netedă în sus și capătul îngust orientat spre dvs.
7
Întindeți un strat subțire și uniform de amestec masa pe suprafața cojii cu o lingură care este înmuiată în apă. Îndoiți capătul îngust până la centru, apoi pliați ambele părți împreună pentru a închide umplutura. Masa lipicioasă va forma un sigiliu. Prindeți vârful larg închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Așezați tamalele într-un abur mare sau strecurătoare cu capătul ciupit. Încărcați vaporul într-o oală mare umplută cu 2 inci de apă. Apa nu trebuie să atingă tamalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Așezați o cârpă umedă peste Tamale și acoperiți cu capac. Păstrați apa la fierbere scăzută, verificând periodic pentru a vă asigura că apa nu fierbe. Aburiti tamalele timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamale
1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Înveliți creveții cu chimen, pudră de chili, cayenne, coriandru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată, gătiți creveții timp de 5 minute până când sunt roz. Pentru a servi, desfaceți tamalele, acoperiți cu creveții picanți și lingurați sosul tomatillo rezervat deasupra.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.