Taitei Cu Branza Albastra

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței cu brânză albastră. Această rețetă servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. O porție conține 503 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Un amestec de ceapă verde, fettuccine, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Brânză albastră, muștar și tăiței de bere, Taitei de morcovi și castraveți de rodie-arțar-cidru cu carne de vită Chili și brânză albastră, și Romaine la grătar cu tăiței de ceapă caramelizată, brânză albastră și pansament Balsamic cu iaurt grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului, adaugand ulei si granule de bouillon in apa; scurgeți și păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați ceapă verde și sotati până se înmoaie.
Adăugați brânză; reduceți căldura și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se topește.
Se ia de pe foc; se amestecă smântână, piper și praf de usturoi.
Adăugați fettuccine, aruncând la strat; serviți imediat.