Tacos de somon dulce și picant este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 712 calorii. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, amestec de condimente mexicane și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos dulci și picante, Tacos cu coaste scurte dulci și picante, și Dulce n ' picant creveți salată Tacos.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente și 1 lingură de amestec de condimente mexicane într-un castron. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Mexicane
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați peștele cu restul de 1 lingură de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Pește
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pește și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat. Rupeți peștele în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Umpleți tortilele cu amestec de varză și somon, acoperiți cu Mango Pico De Gallo și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.