Tacos De Porc Mărunțit

Tacos De Porc Mărunțit
Tacosul de porc mărunțit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână fund de porc, suc de portocale, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Porc Mărunțit Afumat, Tacos de stradă cu carne de porc mărunțită, și Tacos picant de porc mărunțit cu Avocado.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat și ușor înmuiat, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați pasta achiote și amestecați bine pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
5
Adăugați sucurile de portocale și ananas și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, opriți focul și transferați cu grijă într-un blender. Mișto. Procesați amestecul până la neted, aproximativ 2 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați puternic fundul de porc cu sare și piper pe toate părțile. Aranjați piei portocalii pe fundul unui aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri, cu pielea în sus (acest lucru adaugă mai multă aromă cărnii de porc și asigură că carnea nu se va usca). Împrăștiați fundul de porc deasupra portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Boston FundulBoston Fundul
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Turnați piureul achiote în interiorul aragazului lent. Acoperiți aragazul lent și porniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Lăsați-l să gătească până când carnea de porc este fragedă și gata de mărunțit, aproximativ 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Opriți aragazul lent și scoateți portocalele din oală și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Lăsați carnea de porc să se răcească ușor înainte de mărunțire. Folosind două furci sau cu mâinile curate, tăiați carnea de porc. Întoarceți carnea mărunțită în aragazul lent umplut cu sos și păstrați la cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1
Amestecați ardeii habanero, sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano și sarea împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Habanero ChiliHabanero Chili
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea cel puțin 20 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
1
Amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline, oregano, sarea și ceapa împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine pentru a încorpora.
3
Lăsați să stea 30 de minute. Ele pot fi făcute cu 1 zi înainte.
4
Serviți carnea de porc în tortilele de porumb încălzite cu habaneros murat și ceapă roșie, varză mărunțită și cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Habanero ChiliHabanero Chili
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista