T-Bones cu ceapă
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar? T-Bones cu ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 6,45 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 72 g de proteine, 51 g de grăsimi și un total de 834 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, muștar măcinat, miere și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor spectaculos de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bones & Blood, Cookie Bones și Bucket o' Bones.
Instrucțiuni
Așezați ceapa în centrul unei bucăți de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.).
Stropiți cu miere; se presara cu sare, mustar, boia si piper. Îndoiți folia peste ceapă și sigilați bine. Asezonați fripturile cu sare și piper suplimentar.
Prăjiți ceapa și fripturile, acoperite, la foc mediu. Prăjiți ceapa timp de 10-12 minute pe fiecare parte sau până când se înmoaie. Friptura la grătar timp de 7-10 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Lăsați friptura să stea 3-5 minute.