Tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy

Tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Udon cu scoici de dafin și Baby Bok Choy. Această rețetă servește 2 și costă 4,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 340 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, scoici de dafin, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 145 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Taitei Udon cu ghimbir Bok Choy, și Fidea Udon prăjită cu Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mare până când începeți să fumați. Condimentați scoicile cu sare și piper și adăugați jumătate de scoici în tigaie. Gatiti fara sa va miscati pana se rumeneste bine pe o parte, aproximativ 45 de secunde. Amestecați și continuați să gătiți până se rumenesc ușor pe părțile rămase, cu aproximativ 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante și puneți-le deoparte pe o farfurie. Reîncălziți uleiul până la fumat și repetați cu scoicile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați uleiul de lingură rămas în tigaie și încălziți la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați bok choy și amestecați bine. Se amestecă prăjirea până la verde strălucitor și fraged, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
5
Se toarnă în stoc, sos de soia, ulei de susan și mirin. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Gatiti udon conform instructiunilor de pe ambalaj.
7
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat în tigaie. Aruncați bine și gătiți la foc mediu-mare până când tăiței absorb în mare parte sosul, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă scoicile și se gătește până abia se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se presară cu togarashi (dacă se dorește) și se servește imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
Revista