Tăiței prăjiți cu creveți, mazăre și morcov

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței prăjiți cu creveți, mazăre și morcov. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 494 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână scallions, amidon de porumb, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Tăiței soba cu zahăr și morcovi, și Fidea de susan cu creveți și mazăre Snap.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece.
Scurgeți din nou, apoi uscați tăiței pe prosoape de hârtie.
Încălziți 4 linguri de ulei într-o tigaie mare, la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați tăiței și aruncați bine cu uleiul până când tăiței sunt răspândiți uniform în tigaie. Amestecați tăiței la fiecare 30 de secunde până când se rumenesc ușor și încep să se rumenească. Reduceți capul la mediu-înalt sau mediu dacă încep să ardă. Continuați să amestecați și să răsturnați până când tăiței sunt maronii și crocanți. Puneți tăiței deoparte. Ștergeți tigaia.
Între timp, amestecați împreună apa, sosul de soia, sosul de stridii, uleiul de susan, oțetul de orez alb, vinul Shaoxing, zahărul și câteva măcinări de piper negru într-un castron mediu. Pune deoparte.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaia antiaderentă curățată la foc mare până când începeți să fumați.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și amestecați prăjiți până când sunt foarte parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați mazăre și morcovi și amestecați prăjiți până se înmoaie, dar încă puțin crocant, 2 până la 3 minute.
Adăugați creveți și gătiți până la roz și plin, aproximativ 1 minut.
Se toarnă sosul și se amestecă bine. Stropiți încet în amestecul de amidon de porumb, amestecați bine și gătiți până când sosul începe să se îngroașe.
Împărțiți tăiței crocanți între patru farfurii și acoperiți cu amestecul de creveți și mazăre.
Se ornează cu scallions și se servește.