Supa De Fasole Senatului

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole din Senat. Această rețetă servește 12 și costă 33 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de morcov, fasole super nordică, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare includ Supa De Fasole Senatului, Supa de fasole a Senatului SUA, și Supa De Fasole Senatului.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un castron mare, adăugați apă pentru a acoperi și înmuiați peste noapte. Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați coada de șuncă și 4 căni de apă și fierbeți timp de aproximativ 45 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți carnea din os și tăiați carnea. Puneți osul și carnea deoparte pentru mai târziu. (Notă: rezervați stocul, dacă doriți, pentru a înlocui baza de șuncă.)
Scurgeți fasolea. Într-o oală de 8 litri la foc mare, combinați fasolea, 12 căni de apă proaspătă și baza de șuncă. (Notă: în acest moment, dacă doriți, măsurați stocul rezervat de la Pasul 1, adăugați apă la un total de 12 căni de lichid și utilizați acest amestec pentru a elimina baza de șuncă.)
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul praf, șunca, osul de șuncă și sarea și piperul după gust.
Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu, acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați apă suplimentară după cum este necesar. (Notă: supa trebuie să fie suficient de groasă pentru a acoperi puternic o lingură.)