Supa De Fasole Senatului

Supa De Fasole Senatului
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole din Senat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, apă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Supa De Fasole Senatului, Supa De Fasole Senatului, și Supa De Fasole Senatului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Se fierbe neacoperit 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați OS de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți 1 oră.
5
Îndepărtați osul de șuncă; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
6
Scoateți șunca din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Îndepărtați excesul de grăsime din șuncă; tăiați șunca în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă șunca în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista