Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole din Senat ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 240 calorii, 15g de proteine, și 1g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, apă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Supa De Fasole Senatului, Supa De Fasole Senatului, și Supa De Fasole Senatului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Se fierbe neacoperit 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați OS de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și fierbeți 1 oră.
5
Îndepărtați osul de șuncă; lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
6
Scoateți șunca din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mustar Preparat, Optional
7
Îndepărtați excesul de grăsime din șuncă; tăiați șunca în bucăți de 1/2 inch. Se amestecă șunca în supă.