Supa de dovlecei și mere a lui Nancy

Supa de dovlecei și mere a lui Nancy
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Nancy ' s Butternut Squash și supa de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,87 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, dovlecei de nucă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de dovlecei și mere, Supă de dovlecei și mere, și Supă de dovlecei și mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se toarnă suficientă apă într-un vas de copt pentru a avea o adâncime de aproximativ 3/4 inch. Așezați jumătățile de dovlecei în apă cu partea tăiată orientată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când o furculiță străpunge ușor carnea, 45 până la 50 de minute;
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și flip squash; lasa sa se raceasca suficient pentru a manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Soteți șalotele în unt fierbinte până se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
7
Se toarnă 3 până la 5 căni de pui în oală; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați mere în stoc; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când merele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
StocStoc
9
Folosiți o furculiță pentru a răzui carnea din dovlecelul de nucă, terminând cu o lingură pentru a îndepărta ultimele bucăți de pe piele; adăugați la bulionul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
StocStoc
10
Adăugați 3 căni rămase în oală, aduceți amestecul la foc mic și continuați să gătiți până când totul este încălzit, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Supă de piure cu un blender de imersie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista