Supă Proaspătă De Dovleac
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa proaspătă de dovleac ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 68 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână morcov, dovleac, bulion de pui condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Proaspătă De Dovleac, Supă proaspătă de dovleac de Kerry Simon, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 6 ingrediente la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare; capac. Fierbeti la foc mic 20 min. sau până când dovleacul este fraged.
Se amestecă orezul și nucșoara. Reveniți la fierbere.
Lăsați să stea, acoperit, 10 min.
Adăugați amestecul de dovleac, în loturi, la robotul de bucătărie. Utilizați acțiunea pulsantă pentru a procesa până când se amestecă bine. Reveniți la cratiță; se amestecă laptele. Gatiti la foc mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.