Supă Farro, fasole și năut

Supă Farro, fasole și năut
Supa Farro, fasole și năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 327 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chile, ceapă, boabe de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma boabele de grâu, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Boabe De Grâu ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă Farro De Naut, Farro afumat și supă de năut, și Supă Farro De Năut De Varză Afumată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați usturoiul zdrobit și ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți farro și nautul; adăugați-le în cratiță împreună cu chile și acoperiți generos cu apă. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți la foc mic, degresând ocazional, până când nautul este aproape fraged, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți și continuați să fierbeți până când este complet fraged, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
FarroFarro
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se ia de pe foc.
5
Între timp, scurgeți fasolea borlotti. Într-o cratiță medie, acoperiți generos fasolea cu apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole BorlottiFasole Borlotti
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Transferați 2 căni de fasole gătită într-un castron și amestecați într-un piure grosier. Întoarceți piureul de fasole în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Scurgeți năutul și farro și întoarceți-le în cratița mare; aruncați chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
FarroFarro
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
8
Adăugați fasolea borlotti cu lichidul lor și usturoiul tocat în cratiță și aduceți la foc mic. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole BorlottiFasole Borlotti
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Serviți supa fierbinte în boluri. Treceți uleiul de măsline și brânza la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați8 Până La 9 Ardei Poblano, Copți, Curățați De Coajă și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista