Supă de varză Savoy cu slănină și piper negru

Supă de varză Savoy cu slănină și piper negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de varză Savoy cu slănină și piper negru. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare, inimi de țelină, o mulțime de piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă de varză de cartofi și Savoy cu slănină, Orecchiette cu varză Savoy și slănină, și Varză Savoy prăjită cu sos de fasole neagră-usturoi.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina în bucăți de 1 inch. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Încălziți o oală de sos Qt de 5 litri peste hrat mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați uleiul de măsline și gătiți bucățile de slănină până când au redat cea mai mare parte a grăsimii lor și încep să devină crocante
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
La slănină adăugați chiffanadele feliate subțire de varză cu morcovi tăiați. Saut a consumat legumele până când s-a înmuiat oarecum. Apoi adăugați țelina grosieră, frunzele și tot. Se amestecă bine pentru a acoperi amestecul cu grăsimea bacan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Adăugați 2 căni de bulion de pui și șase căni de apă în oală și fierbeți ușor amestecul aproximativ aproximativ o oră. Condimentează cu sare și mult piper negru proaspăt crăpat. Continuați să încălziți supa la căldură încă 6 sau 7 minute pentru a aduce condimentul în echilibru.Puneți supa în boluri plate mari, astfel încât să-i savurați parfumul și serviți fierbinte, cu mai mult piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista