Supă de varză Savoy cu slănină și piper negru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de varză Savoy cu slănină și piper negru. O porție conține 229 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sare, inimi de țelină, o mulțime de piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Supă de varză de cartofi și Savoy cu slănină, Orecchiette cu varză Savoy și slănină, și Varză Savoy prăjită cu sos de fasole neagră-usturoi.
Instrucțiuni
Tăiați slănina în bucăți de 1 inch.
Încălziți o oală de sos Qt de 5 litri peste hrat mediu.
Adăugați uleiul de măsline și gătiți bucățile de slănină până când au redat cea mai mare parte a grăsimii lor și încep să devină crocante
La slănină adăugați chiffanadele feliate subțire de varză cu morcovi tăiați. Saut a consumat legumele până când s-a înmuiat oarecum. Apoi adăugați țelina grosieră, frunzele și tot. Se amestecă bine pentru a acoperi amestecul cu grăsimea bacan.
Adăugați 2 căni de bulion de pui și șase căni de apă în oală și fierbeți ușor amestecul aproximativ aproximativ o oră. Condimentează cu sare și mult piper negru proaspăt crăpat. Continuați să încălziți supa la căldură încă 6 sau 7 minute pentru a aduce condimentul în echilibru.Puneți supa în boluri plate mari, astfel încât să-i savurați parfumul și serviți fierbinte, cu mai mult piper crăpat.