Supă de varză cu cârnați italian
Supa de varză cu cârnați italian este un fel principal fără gluten și fără lactate . Pentru 2,04 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 281 de calorii . Această rețetă servește 8. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați conserve de roșii, fulgi de ardei, supa de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este pe placul a 32 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Cu un scor de 98% , acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați ciorba italiană de varză și cartofi , supă de varză și cartofi dulci prăjiți cu cârnați de pui și supă de legume și cârnați italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sfărâmă cârnații într-un cuptor olandez; adauga ceapa. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană picături; pune carnati deoparte.
Soti varza varza in picuraturi rezervate pana se ofilesc.
Adăugați usturoi și, dacă doriți, fulgi de piper; gătiți timp de 1 minut.
Adăugați vin; gătiți încă 2 minute.
Se amestecă bulionul, fasolea, roșiile tăiate cubulețe, roșiile uscate, ardeiul și amestecul de cârnați. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când varza este fragedă.