Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent
Nevoie de un supă fără gluten și fără lactate? Supa de Tortilla de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 30. O porție conține 102 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți conserve de roșii, morcovi, coapse de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent, Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Tortilla De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent.
Adăugați roșii, morcovi, ceapă, praf de chili, chimen și bulion; acoperiți cu capac. Gatiti la 4 pana la 5 ore (sau la 2 pana la 3 ore).
Folosiți lingura cu fante pentru a îndepărta puiul din aragazul lent; se răcește ușor. Tăiați gros puiul; reveniți la aragazul lent. Se amestecă.
Zdrobiți chipsurile grosolan; așezați în 8 boluri de supă. Supa polonic în boluri; top cu brânză.