Supă De Squash
Supa de Squash este o fără gluten, primar și vegetarian supă. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână unt, stoc de legume, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă de Squash cu vrăjitoare Pumpernickel și picături Picante de sânge (supă picantă de Squash prăjită cu pâine prăjită Pumpernickel), Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți carnea dovlecelului cu puțin unt și condimentați cu 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper alb proaspăt măcinat. Pe o foaie de tigaie așezați carnea de squash cu fața în sus. Prăjiți aproximativ 30 până la 35 de minute sau până când carnea este frumoasă și moale.
Scoateți carnea de pe piele într-o oală și adăugați stocul, mierea și ghimbirul. Aduceți la foc mic și piure folosind un blender de băț. Se amestecă smântâna grea și se întoarce la foc mic. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.