Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de sparanghel răcită cu brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, țelină, cartofi idaho și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de piersici răcită cu brânză proaspătă de capră, Supă De Avocado De Castravete Răcită Cu Brânză Proaspătă De Capră, și Supă cremoasă de sparanghel cu brânză de capră Herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și aduceți la foc mediu. Condimentează cu sare și transpiră până când legumele sunt foarte moi și aromate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
3
Scoateți vârfurile din sparanghel și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Tăiați tulpinile sparanghelului în lungimi de 1 inch și adăugați-le în oală. Transpirați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați cartofii și stocul. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar (va fi). Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)
6
Pe un arzător separat, aduceți un vas mic de apă bine sărată la fierbere la foc mare. Aveți în așteptare un bol mic cu apă cu gheață bine sărată. Gatiti varfurile de sparanghel in apa clocotita timp de 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Scoateți-le din apa clocotită și aruncați-le imediat în apa cu gheață. Când vârfurile sunt reci, scoateți-le din apă, uscați-le și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Într-un blender sau cu un blender de imersie, curățați amestecul de stoc de sparanghel. Se strecoară printr-un filtru de plasă, dacă se dorește. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Garnisiți cu vârfurile rezervate de sparanghel și brânza de capră mărunțită. Primăvară delicioasă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe