Supă de sparanghel răcită cu brânză de capră

Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de sparanghel răcită cu brânză de capră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 287 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână stoc de legume, țelină, cartofi idaho și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de piersici răcită cu brânză proaspătă de capră, Supă De Avocado De Castravete Răcită Cu Brânză Proaspătă De Capră, și Supă cremoasă de sparanghel cu brânză de capră Herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și aduceți la foc mediu. Condimentează cu sare și transpiră până când legumele sunt foarte moi și aromate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți vârfurile din sparanghel și rezervați.
Tăiați tulpinile sparanghelului în lungimi de 1 inch și adăugați-le în oală. Transpirați timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați cartofii și stocul. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar (va fi). Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.
Pe un arzător separat, aduceți un vas mic de apă bine sărată la fierbere la foc mare. Aveți în așteptare un bol mic cu apă cu gheață bine sărată. Gatiti varfurile de sparanghel in apa clocotita timp de 2 pana la 3 minute.
Scoateți-le din apa clocotită și aruncați-le imediat în apa cu gheață. Când vârfurile sunt reci, scoateți-le din apă, uscați-le și rezervați-le.
Într-un blender sau cu un blender de imersie, curățați amestecul de stoc de sparanghel. Se strecoară printr-un filtru de plasă, dacă se dorește. Gustați și reglați condimentele, dacă este necesar. Chill.
Garnisiți cu vârfurile rezervate de sparanghel și brânza de capră mărunțită. Primăvară delicioasă!