Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri

Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri
Supa de sparanghel cu eșalotă prăjită și Moreluri ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 142 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți apă, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Fricassee de pui Lemony cu șalotă și Moreluri, și Sparanghel Prăjit Cu Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați ceapa, usturoiul și 2 linguri de ulei și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sparanghelul și gătiți timp de 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți până când sparanghelul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-un castron, înmuiați morelele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Rotiți pentru a disloca orice nisip; scurgeți și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați morelele, șalotele, rămânând 1/2 lingură de ulei și câte un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Coaceți aproximativ 15 minute, sau până când șalotele se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în farfurii de supă, se ornează cu amestecul de ciuperci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista