Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri

Supă de sparanghel cu șalotă prăjită și Moreluri
Supa de sparanghel cu eșalotă prăjită și Moreluri ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 142 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți apă, sare și piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Fricassee de pui Lemony cu șalotă și Moreluri, și Sparanghel Prăjit Cu Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați ceapa, usturoiul și 2 linguri de ulei și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați sparanghelul și gătiți timp de 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Reduceți focul la moderat scăzut și gătiți până când sparanghelul este foarte fraged, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron, înmuiați morelele în apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Rotiți pentru a disloca orice nisip; scurgeți și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o farfurie de plăcintă, aruncați morelele, șalotele, rămânând 1/2 lingură de ulei și câte un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Subţire-Subţire-
7
Coaceți aproximativ 15 minute, sau până când șalotele se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender. Întoarceți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în farfurii de supă, se ornează cu amestecul de ciuperci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista