Supă de Snapper roșu cu varză proaspătă de fasole și ulei de usturoi
Supa de Snapper roșu cu muguri proaspeți de fasole și ulei de usturoi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 508 calorii. Pentru $6.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ulei de canolan, muguri de fasole mung și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, File de Snapper roșu pe pâine prăjită de usturoi cu salată de fasole albă de rucola, și Tofu dulce și acru cu muguri de fasole și ierburi proaspete.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați capetele și oasele de pește, 3 linguri de sos de pește și lemongrass, ghimbir, ceapă și 2 lingurițe de sare kosher. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sos De Pește
Elixirul G
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Între timp, tăiați fileurile de snapper în bucăți de 1 1/2 inch și transferați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Snapper
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați 2 linguri de ulei, restul de 2 linguri de sos de pește și aruncați. Dați la frigider peștele timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
5
Încălziți restul de 6 linguri de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mare, amestecând, până când este parfumat și ușor auriu, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
7
Se toarnă uleiul de usturoi într-un castron și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se strecoară supa printr-o sită fină, apăsând puternic pe solide. Ștergeți oala. Întoarceți supa de pește la ea și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați ciupercile și fierbeți la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
10
Adăugați snapperul marinat și gătiți doar până la opac, aproximativ 2 minute. Condimentează supa cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
11
Adăugați mugurii de fasole și scallions și amestecați uleiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Ghimbir întreg, Zdrobit
12
Serviți imediat cu ardei iute feliați și pene de var.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.