Supă de Sherry și Brie
Sherry și supa Brie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 295 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză brie-coaja îndepărtată, sherry, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Supă de Crab cu Sherry, Supă De Țelină Cu Sherry, și Supă de creveți cu Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina în cratiță de 3 litri la foc mic.
Adăugați făină și amestecați bine, gătiți până când începe să devină auriu.
Adăugați stoc și bateți puternic, aduceți la fierbere și reduceți la foc mic. Spumă degresată deasupra și continuă să fiarbă până se reduce la 2/3 cantitatea inițială, iar sosul este consistența smântânii grele.
Se strecoară prin sită fină. Întoarceți sosul în tigaie și gătiți la foc mic.
Adăugați brânza brie, gătiți încet, amestecând ocazional, până când brânza s-a topit.
Adăugați sherry și legume și fierbeți ușor până când legumele sunt al dente.
Încălziți smântâna grea la foc mic și adăugați în supă. Condimentează supa cu sare și piper.
Garnisiți cu arpagic proaspăt sau scallion.