Supă de sfeclă și roșii cu chimen

Supă de sfeclă și roșii cu chimen
Supa de sfeclă și roșii cu chimen ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 30 și costă 31 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pastă de roșii, ulei de măsline, CR-uri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Supă de sfeclă și roșii cu chimen, Supă de roșii de grădină cu chimen, și Cina in seara asta: Chile - supa de rosii cu chimen si scortisoara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți sfecla cu apă. Se aduce la fierbere și se gătește la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 1 oră; dacă este necesar, adăugați mai multă apă pentru a menține sfecla acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge sfecla și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Ștergeți cratița și încălziți uleiul de măsline în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați roșiile și sfecla tocată, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Adăugați 1 linguriță de chimen și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut. Se amestecă bulionul de legume și pasta de roșii și se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Puree supa în loturi într-un robot de bucătărie. Reîncălziți supa în cratiță și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Puneți supa în boluri și acoperiți cu păpuși de crme frache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
9
Se presară cu puțin chimen și pătrunjelul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista