Supă De Rață (Czarnina)
Supa de rață (Czarnina) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 994 calorii. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți pătrunjel, apă, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Czarnina: Supă Tradițională Poloneză De Sânge De Rață, Supă De Rață, și Supă De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți rața întreagă cu apă într-o oală mare.
Adăugați sare și aduceți la fierbere. Îndepărtați spuma.
Așezați țelina, pătrunjelul, ienibaharul și cuișoarele într-o pungă de pânză de brânză și adăugați în oala de stoc. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Scoateți punga de pânză de brânză din oala de stoc.
Scoateți rață. Aruncați oasele, tăiați carnea și reveniți la bulion.
Se amestecă în prune, stafide și măr. Se fierbe timp de 30 de minute.
Într-un bol mediu, bateți făina și zahărul în smântână până se omogenizează. Bateți în sânge de rață treptat.
Adăugați 1/2 cană de supă fierbinte în amestecul de sânge, amestecând bine.
Se toarnă amestecul încet înapoi în oală stoc, amestecând constant până când supa ajunge la fierbere. Condimentează după gust cu sare, piper, suc de lămâie și oțet.