Supă De Rădăcină De Țelină

Supă De Rădăcină De Țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de rădăcină de țelină. Această rețetă servește 10 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 123 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, apă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Rădăcină De Țelină, Supă De Rădăcină De Țelină, și Supă De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, cu un capac etanș la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și translucid, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați rădăcină de țelină, cartofi, măr, usturoi, sare și un vârf de piper. Se amestecă pentru a acoperi legumele cu ulei, se adaugă apă și bulion și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când legumele cedează doar când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți 1 cană de lichid din cratiță; pus deoparte. Folosind un blender, purificați supa în loturi până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite scăparea aburului din supa fierbinte și împiedică capacul blenderului să se desprindă). Odată amestecată, transferați supa înapoi în cratiță și păstrați-o caldă la foc mic. Dacă supa este prea groasă, adăugați lichidul rezervat puțin câte puțin până când supa atinge consistența dorită. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar. Pentru a servi, stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista